Sposób przygotowania

Pekińską poszatkować, oliwki po wcześniejszym przekrojeniu na pół pokroić w plasterki. Gruszki pokroić w kostkę, wszystko wymieszać, do smaku doprawić solą i pieprzem i oliwą.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    kotlet

    świetnie brzmi pewnie jeszcze lepiej smakuje
  • 6
    original
    Opublikowano

    magical66

    idealna na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    fantastyczny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo interesujący przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !