Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta brzoskwiniowo-rodzynkowo-jabłkowa

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 2 1/2 szkl
brzoskwinie suszone 2 szkl
jabłko 1 szt
koncentrat pomidorowy 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta brzoskwiniowo-rodzynkowo-jabłkowa

Brzoskwinie posiekać ,a następnie razem z rodzynkami zmiksować w blenderze w niewielkiej ilości wody,miksując stopniowo dodac obrane i pokrojone jabłko i koncentrat pomidorowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 16.07.2011 08:41
bardzo fajna
Jaheira11 14.01.2011 17:01
idealna na deser
kotlet 14.01.2011 16:42
muszę spróbować
kotlet 14.01.2011 16:42
muszę spróbować
iga2 14.01.2011 15:29
taki bardzo pyszny mix

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak