Sposób przygotowania

Masło rozpuścić na patelni, dołożyć ser i cały czas mieszając, trzymać na małym ogniu. Jak już otrzymamy jednolitą konsystencję i ser bedzie się ciągnął, dołożyć kminek i pozostałe przyprawy.
Gorący ser nakładać na kanapki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A ja znam trochę inną wersję : z sodą i curry lub kurkumą - dzięki sodzie ser staje się przezroczysty, a curry lub kurkuma nadają mu żółtego koloru. Odstawiam do foremek i jak wystygnie - mam pyszny ser domowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Też fajny sposób! Dzięki za poddanie pomysłu!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pewnie smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry sposób na biały ser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !