Sposób przygotowania

zagnieść kruche ciasto z dodatkiem cukru waniliowego i wylepić foremki babeczek,nakłuć widelcem i piec w temp.180st.na złoty kolor,wystudzić,przygotować owoce(dowolne)galaretkę rozpuścić w 1,5 szklanki wrzątku,na dno babeczek wkładać ok.łyżki ugotowanego budyniu,przybrać owocami,zalać tężejącą galaretką i wstawić do lodówki do stężenia.można zamiast galaretki użyć bitej śmietany.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    moje ulubione;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniałe, uwielbiam częstować gości takimi babeczkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszne muszą być :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyszły wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !