Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kasza na sypko

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 1 szkl.
woda 2 szkl.
sól
masło 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kasza na sypko

kaszę opłukać odcedzić zagotować wodę,osolić,dodać masło,wsypać kaszę,wymieszać,wstawić do średnio nagrzanego piekarnika i wypiekać ok.45min.gdy będzie miękka wyjąć i wyłożyć na półmisek,podawać z sosem koperkowym,grzybowym lub duszonym mięsem z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 01.02.2014 12:43
szybko i smacznie :)
Angelika10 23.08.2011 20:17
Bardzo dobry przepis.
Grazyna0211 10.05.2011 10:45
super
MAR3STA 15.01.2011 17:42
lubię kaszkę!
mirosława4 14.01.2011 22:36
tak
teresa18 14.01.2011 17:06
czy aby wychodzi na sypko?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak