Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tymiankowo-czosnkowy łosoś z warzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 2 dzwonka
czosnek 1 ząbek
tymianek
sól
pieprz
mieszanka warzyw 1 porcja
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Tymiankowo-czosnkowy łosoś z warzywami

Łososia oprószamy tymiankiem, solą i pieprzem oraz nacieramy wyciśniętym przez praskę czosnkiem, skrapiamy oliwą i wstawiamy na noc do lodówki.

Rybę grillujemy.

Mieszankę warzyw mrożonych gotujemy w osolonym wrzątku lub podsmażamy na odrobinie oliwy.

Ugrillowanego łososia podajemy z warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Żaneta1 17.11.2011 11:14
wygląda pysznie;)
Anita21 28.01.2011 13:45
ciekawy przepis
Nina7 14.01.2011 17:08
ciekawi mnie smak tak przyrządzonego łososia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak