Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip śródziemnomorski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka mielona 1 łyżeczka
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
oliwki czarne 100 g
sól do smaku
pesto czerwone 3 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki
ser biały twarogowy 250 (mielony)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip śródziemnomorski

Chudy ser biały, mielony wymieszać z pesto czerwone, papryką czerwona słodką. Doprawić sola i pieprze. Czarne oliwki drobno posiekać i dołożyć do sera. Jeszcze raz przemieszać. Udekorować czarnymi oliwkami i zielona cebulką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 19.09.2011 11:02
fajne
ZEWA 08.06.2011 11:09
ja poproszę bez oliwek
MAR3STA 14.01.2011 21:54
wygląda super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak