Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
Liść laurowy suszony Prymat 4 szt
kminek Prymat
grzyby suszone 20 g
groch 250 g
olej
cebula
przyprawy
Ziele angielskie całe Prymat 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem i grzybami

kapuste kwaszoną gotujemy z liśćmi laurowymi,zielem,kminkiem,gorczycą.dodajemy rozdrobnione grzyby suszone,groch,cebulke usmazoną na oleju.doprawiamy całość przyprawami do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 27.05.2011 07:48
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak