Sposób przygotowania

Do przegotowanej wody dodać przyprawy i 5 śliwek. Schab włożyć do tej zalewy i odstawić na całą dobę. Po tym czasie mięso wyjąć, ponakłuwać w 2 miejscach ostrym nożem, szpikulcem wydrążyć tunel, do którego należy włożyć śliwki. Mięso natrzeć czosnkiem, solą i czerwoną papryką. Skropić olejem. Piec w naczyniu żaroodpornym przez godzinę w temp. 190 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    mmm pyszne..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !