Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w kostkę, wrzucić do rondla, zarumienić, dodać pokrojoną w krążki cebulę. Rozrobić bulion w pół litra wody, dolać 1/3 do mięsa. Dusić mięso do miekkosci, podlewając rosołem aby się nie przypaliło, dodać marchewkę pokrojoną w krążki i resztę bulionu, doprawić papryka chilli (danie powinno być lekko pikantne) i ewentualnie sola i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś dla mnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam gulasze :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !