Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Nastepnie ścieramy je na grubych oczkach tarki. Do jajek dokładamy chrzan, majonez, posiekany szczypiorek i doprawiamy solą i pieprzem.
Pasta idealnie nadaje się na kanapki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    mniami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    też taką robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne na śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    to coś dla mojego męża

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !