Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna pasta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6-7 szt
chrzan ze słoika 1 łyżka
majonez
szczypiorek 1 pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna pasta

Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Nastepnie ścieramy je na grubych oczkach tarki. Do jajek dokładamy chrzan, majonez, posiekany szczypiorek i doprawiamy solą i pieprzem.
Pasta idealnie nadaje się na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 10.12.2011 13:45
to coś dla mojego męża
Zoso 30.11.2011 21:53
smaczne na śniadanie
Halusia 22.06.2011 21:54
też taką robię
Aniunia773 27.04.2011 16:46
mniami
Krystyna32 24.02.2011 00:44
pyszne
FAFIK 28.01.2011 09:11
Pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak