Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić na ćwiartki, Kiełbasę w plasterki a cebulę w piórka. Pieczarki podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać kiełbasę i cebulę i dalej smażyć. Podlać odrobiną wody i dusić ok. 10-15 minut. Dodać ketchup (wg uznania). Doprawić do smaku. Podawać na ciepło z pieczywem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !