Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
kiełbasa 30 dag
cebula biała 2 szt
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska z pieczarkami

Pieczarki pokroić na ćwiartki, Kiełbasę w plasterki a cebulę w piórka. Pieczarki podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać kiełbasę i cebulę i dalej smażyć. Podlać odrobiną wody i dusić ok. 10-15 minut. Dodać ketchup (wg uznania). Doprawić do smaku. Podawać na ciepło z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 11.03.2014 00:29
szybka i smaczna kolacja
Pani Domu 02.01.2013 16:36
pyszna kolacja
Seba 29.09.2012 15:26
pycha
halinka1011 14.01.2011 08:49
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak