Sposób przygotowania

Łopatkę ugotować z dodatkiem kostki rosołowej. Boczek pokroić w kostkę i usmażyć. Cebulę posiekać i również usmażyć. Ryż ugotować z dodatkiem kostki. Łopatkę zmielić. Dodać boczek, cebulę, ryż i zagnieść ciasto. Liście kapusty ugotować z kostką rosołową. Farsz zawijać w liście kapusty. Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam,moja mama też takie robi
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam gołąbeczki
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ja również bardzo lubię gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !