Sposób przygotowania

ciasto przed przygotowanie rozwinąć,2 jajka ugotować na twardo i drobno pokroić,cebulę posiekać zeszklić na oliwie,wymieszać z odsączonym tuńczykiem oraz surowym jajkiem i śmietaną,doprawić do smaku solą i pieprzem,ciasto pokroić na prostokąty na każdy nałożyć porcję nadzienia i składać na pół,skleić i układać na blasze,posmarować białkiem i piec 20min.w temp.200st.podawać na ciepło i zareówno na zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna propozycja na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Zapowiadają się przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !