Sposób przygotowania

Buraki obrać, pokroić, wrzucić do garnka i gotować wraz z porcją rosołową. Dodać kostkę rosołową, listek i ziele angielskie oraz wlać łyżkę octu, żeby barszcz miał ładny kolor czerwony. Jak już wszystko będzie miękkie, zaprawić mąką i śmietaną oraz doprawić do smaku. Podawać z ziemniakami.:) Polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    tradycyjnie::)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam,choć jadam bez ziemniaczków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Bardzo lubię taki barszczyk.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !