Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pomidorowa na wywarze miesnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 300 gram
kości 400 gram
pomidory 3 sztuki
koper 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
śmietana 400 mililitrw

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pomidorowa na wywarze miesnym

2 litry wody gotujey z koscmi i włoszczyzna , po około godzinie odcedzamy, przyprawiamy , pomidory obieramy ze skórki, miksujemy blenderem, dodajemy do rosołu, oraz 2 łyzki koncentratu, gotujemy 10 minut, mieszamy dodajemy smietane , mieszamy przyprawiamy, posypujemy koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patrycja38 01.05.2011 12:14
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak