Sposób przygotowania

Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. Solimy, posypujemy przyprawami , przekładamy krążkami cebuli i odkładamy na kilkanaście minut do lodówki.
Płatki zawijamy w ściereczkę, kładziemy na desce i rozbijamy na drobne cząstki. Jajko rozbijamy z łyżką mleka. Kotlety panierujemy w jajku i pokruszonych płatkach, smażymy na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo pomysłowe,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne te Twoje kotleciki Grażynko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    ciekawe ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo mi się podobają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też ostatnio panieruję w kukurydzianej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Fajne są bardziej chrupiące.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !