Sposób przygotowania

Na rozgrzanym maśle poddusić posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki i dusić około 15 minut. Pod koniec oprószyć mąką, dodać śmietanę, zagotować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać z surowym jajkiem. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, ułożyć drobno posiekaną szynkę, wyłożyć sos z pieczarkami. Posypać żółtym serem i zapiec około 10 minut. Przed podaniem posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe połączenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetne danie,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak dla mnie bomba, bardzo lubię takie dania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !