Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z jabłkami, orzechami i daktylami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 300 gram
sok jabłkowy 1 litr
prażone migdały plasterki 70 gram
daktyle 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z jabłkami, orzechami i daktylami

Ryż gotujemy w soku jabłkowym.

Dusimy aż cały sok się wchłonie.

Na koniec jak ryż dojdzie dodajemy daktyle i migdały.

Podajemy od razu na ciepło

Dla odmiany można czasem dodać rodzynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 15.09.2012 15:30
super przepis
IlonaAlbertos 20.10.2011 20:22
Wspaniale wygląda.
cukiereczek 01.09.2011 09:44
super
Marta98 12.01.2011 20:44
pyszność
Ela20 10.09.2010 19:38
Pyszny!
Karolinka w Kuchni 01.09.2010 19:53
Może być super:D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak