Sposób przygotowania

Mąkę przesiać na stolnicę, dodać masło, cukier puder, żółtka, śmietanę i aromat. Wszystko przesiekać nożem, następnie zarobić ciasto. Rozwałkować, włożyć na przygotowaną blaszkę, posypać posiekanymi orzechami i rodzynkami, lekko docisnąć do ciasta. Wstawić do nagrzanego piekarnika, piec w temp 180 stopni na jasno złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Uwielbiam mazurki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smakowity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !