Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę, por i pietruszkę poddusić na maśle. Następnie podlać wodą, osolić i ugotować do miękkości, zmiksować. Zdjąć z ognia, dodać śmietankę wymieszaną z żółtkami, przyprawić do smaku. Podawać posypane natką pietruszki z łazankami z naleśników.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z pewnością smaczna, przypadla mi do gustu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna zupka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się fajnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !