Sposób przygotowania

Szpinak po rozmrożeniu należy połączyć ze śmietaną i czosnkiem, całość zagotować i doprawić do smaku. Następnie podzielić go na dwie części, jedną z nich ułożyć w naczyniu żaroodpornym, ułożyć na min pokrojone w plasterki pomidory, a na pomidorach pozostały szpinak. Posypać startą mozarellą, solą i pieprzem. Całość zapiec przez około 5- 10 minut w temp. 180 stopni. Posypać posiekaną drobniutko zieleniną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha musi być
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !