Sposób przygotowania

Jajko rozmieszać z oliwą i piwem. Dodać mąkę. Wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić na jakiś czas. Dolać wodę. Wymieszać. Usmażyć na tłuszczu nalesniki.
Zmielić kiełbasę, dodać pół posiekanej cebuli, natkę, przesmażyć. Smarować tym naleśniki i zwinąć je w ruloniki. Resztę cebuli przesmażyć na oliwie, dodać koncentrat, natkę i rosół, dusić przez chwilę. W naczyniu żaroodpownym ułożyć nalesniki, podlać sosem, posypać serem i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Nie słyszałem o takich.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jak dla mnie świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !