Sposób przygotowania

Obrane bakłażany, pokroić w drobną kostkę. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Jabłko zetrzeć na tarce o dużych otworach, skropić sokiem z cytryny. Majonez wymieszać z rozgniecionym czosnkiem. Wszystkie składniki razem połączyć, przyprawić do smaku, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo rzadko używam bakłażany ale surówka zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    zapowiada się pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !