Sposób przygotowania

Mięso natrzeć olejami, pieprzem i solą. Włożyć do garnka, podlać wodą i dusić do miękkości. Potem pokroić w paseczki. Dymkę i chili po pokrojeniu dodać do mięsa, przyprawić, dodać sok cytrynowy i sos sojowy. Podawać na sałacie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !