Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa mięsno warzywna

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wołowe i wieprzo 1/2 kg
por 2 sztuki
cebula 2 sztuki
pieczar 30 dag
serki topione 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa mięsno warzywna

Mięso ,pokrojone pory i cebule dusić w niewielkiej ilości wody . Gdy warzywa będą rozgotowane dodajemy pokrojone w kostkę pieczarki i dalej dusimy .Dolewamy wody w zależności jaką chcemy uzyskać gęstość . Następnie dodajemy topione serki , sól ,pieprz i bazylię do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krzysztof40 19.04.2013 10:47
NIE ZŁA I SYTA
krzysztof40 14.04.2013 08:36
Fajna gęsta zupka!
krzysztof40 03.05.2012 15:13
Jak wam się podoba?
Mariposas 14.12.2011 18:34
ciekawy przepis
magical66 02.08.2011 23:51
pyszności
Kate131 24.04.2011 08:06
fajna
Małgorzata106 25.03.2011 20:44
pycha
lucyna8 24.03.2011 20:00
Ten wygląd ? - mam wątpliwości
Ela20 24.03.2011 13:26
smacznie wygląda
teresa18 23.03.2011 19:33
znakomita
lucyna8 20.03.2011 13:52
Sprawdzona
owca441 14.03.2011 20:09
pysz
Kate131 02.03.2011 09:09
dobra
MAR3STA 21.01.2011 15:44
pyszna zupa;)
kanu83 20.01.2011 07:45
Pożywna:)
iwona332 18.01.2011 00:11
super
ziutula
ziutula 14.01.2011 20:23
smacznego....
nero 13.01.2011 15:46
Pychota zwłaszcza na drugi dzień po ugotowaniu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak