Sposób przygotowania

Mięso ,pokrojone pory i cebule dusić w niewielkiej ilości wody . Gdy warzywa będą rozgotowane dodajemy pokrojone w kostkę pieczarki i dalej dusimy .Dolewamy wody w zależności jaką chcemy uzyskać gęstość . Następnie dodajemy topione serki , sól ,pieprz i bazylię do smaku .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    nero

    Pychota zwłaszcza na drugi dzień po ugotowaniu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pożywna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna zupa;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pysz
  • 3
    original
    Opublikowano

    lucyna8

    Sprawdzona
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    znakomita
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    lucyna8

    Ten wygląd ? - mam wątpliwości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    Jak wam się podoba?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    Fajna gęsta zupka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    NIE ZŁA I SYTA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !