Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i selerem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
ogórek 1 szt
seler korzeniowy marynowany 1/2 słoiczka
oregano
oliwa
tuńczyk 1 (w kawałkach)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i selerem

Kapustę pekińską płuczemy, osuszamy i kroimy w paseczki.

Ogórka obieramy ze skórki i kroimy w półksiężyce.

Tuńczyka odsączamy z zalewy i delikatnie rozkruszamy.

Kapustę, ogórka, tuńczyka oraz odsączony seler łączymy razem, delikatnie mieszając.

Sałatkę posypujemy oregano i skrapiamy oliwą z oliwek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 21.06.2011 09:30
samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak