Sposób przygotowania

Patisony obrać i pokroić na plasterki, następnie na paseczki. Posypać wegetą i odstawić na 30 min. Po tym czasie delikatnie odcisnąć z puszczonych przez patisony soków. Następnie obtaczać w mące i maczać w rozczepanym jajku. Tak przygotowane frytki wrzucać na gorący olej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    O nigdy nie jadłam takich :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    Musze wypróbować ten przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ja robię takie kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !