Sposób przygotowania

Awokado obieramy i po przekrojeniu na pół wyciągamy pestkę. Kroimy na cienie plasterki.
Skrapiamy je sokiem z cytryny by nie ściemniało.
Mozarellę kroimy na plastry.
Ocet mieszamy z musztardą i szczyptą cukru, soli i pieprzu- dodajemy posiekaną bazylię i papryczkę chili.
Plasterki awokado i mozarelli układamy naprzemiennie na półmisku- polewamy sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienita
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super sałatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    swietna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    przepyszna sałatka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    taka lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    może być ostro, ale mozzarellę uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !