Sposób przygotowania

Sałatkę należy przygotować dzień wcześniej przed podaniem, aby wszystkie składniki dobrze się \"przegryzły\".

Śledzie kroimy w paski (0,5 cm), cebulkę oraz ogórka w kostkę. Natkę pietruszki szatkujemy.
Łączymy wszystkie składniki ze sobą i dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    zapomniałam dopisać że oczywiście wstawiamy do lodówki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam wszystko co jest ze śledziami, a twoj przepis jest na pawde swietny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    bardzo dziękuję :)
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    śledziki zawsze !!!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !