Sposób przygotowania

Mięso posolić i odstawić na godzinę. Po tym czasie rozgrzać tłuszcz i obsmażyć na nim mięso. Dodać marchew, pietruszkę i cebulę. Dodać również ziele angielskie i cukier. Zalać winem, wymieszać. Dusić na małym ogniu, w razie potrzeby dodać wino wymieszane z wodą. Po uduszeniu mięso pokroić w plastry.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Patrząc na składniki smacznie się zapowiada.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    fajny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !