Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pekinki, sera fety i tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
tuńczyk w sosie własnym 2 sztuki
papryka czerwona 4-5 sztuk
fasolka czerwona 2 sztuki
ser feta 2 sztuki
sól do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pekinki, sera fety i tuńczyka

Kapustę poszatkować. Dodać tuńczyki. Paprykę pokrojoną w kostkę. Fasolkę czerwoną odciśniętą z zalewy. Ser feta pokrojony w kostkę. Doprawić do smaku i dokładnie wymieszać, tak by składniki porządnie się wymieszały. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 03.10.2013 07:45
też taką robię
Seba 03.06.2013 11:07
uwielbiam sałateczki
RenataZ-et 08.02.2013 20:14
świetne składniki na pyszną sałatkę
IlonaAlbertos 14.01.2011 19:38
Muszę wypróbować :)
ada12302 13.01.2011 21:40
musi być smaczna
ben-ka 13.01.2011 08:43
Taką sałatką to mozna się najeść - pewnie sycąca jest:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak