Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z sosem koperkowo-czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
papryka 1 szt
jogurt naturalny 50 g
majonez 2-3 łyżki
koperek 1/2 pęczka
czosnek 3-4 ząbki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z sosem koperkowo-czosnkowym

Kapustę kroimy według uznania- posypujemy solą i zostawiamy na kilka minut.
Paprykę kroimy na paseczki lub w kosteczkę- mieszamy z kapustą.
Z jogurtu, majonezu, posiekanego koperku i przeciśniętego przez praskę czosnku robimy sos- polewamy nim sałatkę.
Przyprawiamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 07.11.2013 16:12
uwielbiam pekińską,super sałatka
Rybciia 21.05.2012 09:59
dla mnie super!!!
maciek7 25.03.2012 20:25
super
Nalesnik 05.03.2012 12:43
smaczna
Dorian 24.10.2011 11:40
wyglada apetycznie
Gosia32
Gosia32 05.09.2011 08:19
super,wygląda apetycznie
kanu83 11.07.2011 19:52
przepadam za takimi
Jaheira11 12.05.2011 14:06
wygląda apetycznie
Kuchareczekjeden 17.04.2011 07:30
mniam,mniam
Ewelina47 17.03.2011 08:45
wygląda smakowicie
Gonia555 10.03.2011 20:37
uwielbiam
krzyniu1984 01.03.2011 13:05
świetna!
Edyta38 28.01.2011 10:21
super:) napewno pyszna!!!!!
marta1371 21.01.2011 14:38
pyszna i zdrowa sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak