Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić na duże kawałki. Cebulę drobno posiekać, usmażyć na mocno rozgrzanej oliwie, dodać pokrojonego pora, selera, marchewkę i pietruszkę, podsmażyć, zdjąć z patelni, a na pozostały olej włożyć pokrojone mięso, podsmażyć i dodać sos sojowy, ciągle mieszać, dodać mrożone warzywa chińskie, liście laurowe, bulion warzywny i dusić na małym ogniu pod przykryciem. Po około 30 minutach dodać warzywa pokrojone pomidory. Dusić wszystko do chwili, aż mięso i warzywa będą miękkie. Dodać na sam koniec przyprawy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo ciekawy:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    SUPER POMYSŁ
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    SUPER POMYSŁ
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam takie zupy, jesienne ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !