Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i wyjąć korzonki, nie obierać. Mięso przyprawić do smaku solą i pieprzem, dodać startą cebulę oraz jajko. Nafaszerować mięsem pieczarki. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Dusić na oleju,na wolnym ogniu ok. 30 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    grzybki + mięsko = pyszne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zjadłabym z chęcią bo dawno nie robiłam:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    narobiłaś mi smaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Fajne przekąski
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne są
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !