Sposób przygotowania

z porów odciac ciemną czesc,umyć jasną,przekroic na pół wzdłuż i pokroic w poprzeg na cienkie paski.na rozgrzanym oleju stopic pokrojony w kostkę boczek.skwarki wyciągnąć,a na tłuszcz wrzucić pory.podsmazyc chwilke, skropic wodą,przykryć i dusić kilka minut.jabłko obrac, zetrzec na tarce grubej i dodac do pora.koncentrat rozrobic w łyżce wody i dodac.doprawic,dodac skwarki i podawac,najlepiej z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezły :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    lubię
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    muszę wykorzystać ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !