Sposób przygotowania

Cebulę posiekać w kostkę, wrzucić razem z mięsem na podgrzany olej, lekko podsmażyć, wymieszać z keczupem, przyprawić do smaku. Prostokątną formężaroodporną wyłożyć papierem pergaminowym, na dnie ułożyć warstwę krakersów, a na nich część farszu. Wyrównać powierzchnię farszu, posypać połową żółtego sera startego na tarce z dużymi otworami. Przykryć krakersami, położyć resztę farszu i krakersów, na nich pomidorów, posypać serem, zapiekać w temp. 160 stopni, aż się ser rozpuści.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    proste ipomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !