Sposób przygotowania

Mąkę przesiekać z masłem i cukrem pudrem na stolnicy, dodać żółtka, aromat i sztywno ubitą pianę z białek. Na końcu dodać posiekane orzechy i migdały, zagnieść ciasto. Następnie ciasto rozwałkować, położyć na blaszkę wyłożoną folią aluminiową. Włożyć do nagrzanego piekarnika, piec około 45 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szybko i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne ciacho z orzechami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !