Sposób przygotowania

Migdały bardzo drobno posiekać. Dodać cukier, białka i amaretto. Wyrobić ciasto. Formować małe kulki i obtaczać je w cukrze. Układać na blasze. Piec w nagrzanym piekarniku do 150 stopni, piec ok. 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    smacznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lekkie i smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !