Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy tym razem na parze z otartą skórką z cytryny i 2 łyżkami soku z cytryny , masło rozpuszczamy z czekoladą , żelatynę moczymy w 3 łyżkach wody , potem podgrzać a by się rozpuściła . Masę czekoladową połączyć z masą żółtkową . Zaś kremówkę ubijamy z cukrem , potem połączyć z kremem i tężejącą żelatyną , przekładamy do małych foremek , wstawiamy do lodówki , wtedy masa stężeje , potem wyjmujemy z foremek i dekorujemy owocami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super babeczki
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Ale sładko ,aż miło:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super deserek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    pychotki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !