Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, doprawić do smaku, położyć w naczyniu żaroodpornym. Cebule obrać, pokroić w krążki i wyłożyć na mięso. Pieczarki odlać z wody i położyć na cebulę. Zalać 1 szklanką wody wymieszaną z 2 łyżkami bulionu ( przygotowanym z kostki rosołowej ). Piec pod przykryciem 30 min. w temp.160 stopni. Po tym czasie mięso odsłonić, wlać śmietanę, dołożyć cukinię pokrojoną w kostkę i mozzarelę pokrojona na małe kawałki. Piec dalej (bez przykrycia) ok.15 min. w temp.220 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    musi być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Bardzo ciekawy przepis, lubię mięso indycze, więc pewnie spróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !