Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polonezy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg
pieczarki 35 dkg
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
cebula 3 sztuki
musztarda 1 łyżka
mąka
papryka
pieprz do smaku
sól do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Polonezy

Mięso pokroić na plastry i bardzo mocno rozbić. Pieczarki i cebulę pokroić w kosteczkę, dodać koncentrat, przyprawić. Na mięsie układać pieczarki z cebulą, zwinąć, spiąć wykałaczkami. Panierować w mące i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 03.12.2011 00:55
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak