Sposób przygotowania

Łączymy mąkę wraz margaryną , proszkiem , potem musimy dodać 10 dag cukru pudru, żółtka, śmietanę i jedno opakowanie cukru waniliowego wyrabiamy ciacho i wstawiamy do lodówki ma pół godzinki.Następnie trzeba jak najcieniej rozwałkować , i foremką po prost wycinać serduszka , smarujemy blaszkę i piec na jasny kolor w temp. 200 st. W między czasie 5 dag cukru pudru wymieszać z cukrem waniliowym i posypać upieczone serduszka .Możemy polać dowolnie .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !