Sposób przygotowania

fasolke ugotowac i odcedzić.pieczarki oczyscic,drobno posiekać i podsmazyc na 1/3 tłuszczu.po podsmazeniu dodac resztę tluszczu,stopici oblac fasolę.posypac zielonym koprem.na talerzu posypac startym serem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    to jest naprawde ok
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    To co lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ciekawy pomysł na fajne i oryginalne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !