Sposób przygotowania

Mięso nacinamy wzdłuż musimy troszkę rozbić tłuczkiem , natrzeć solą , pieprzem oraz papryką słodką .Jagody jałowca miażdżymy wraz z czosnkiem i wymieszać z musztardą i tą oto mieszanką smarujemy mięsko , cebulę kroimy w krążki 1\\4 położyć na mięsku potem zwinąć i zawiązać nitką , na koniec solimy , pieprzymy , nakładamy jeszcze cebulę i odstawiamy na noc .Potem zdejmujemy cebulę a mięso wkładamy do brytfanki i pieczemy 2 godziny w 180 st. , co jakiś czas polewamy piwem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajna pieczeń
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    swietna pieczen
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !