Sposób przygotowania

Galaretkę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Pozostawimy, aż lekko stężeje. Serek miksujemy, dodając cukier i cukier waniliowy. Gotową galaretkę rozlewamy do pucharków pozostawiamy aż całkowicie stężeje. Nakładamy serek i ponownie umieszczamy w lodówce na ok 2 godziny , zalewamy galaretką i dekorujemy truskawkami a na wierzch nakładamy bitą śmietanę. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    W sam raz na Euro
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny i rzeczywiście narodowy deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zapowiada się super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !