Sposób przygotowania

Brzoskwinie odcedzić z soków. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Miód podgrzać, dodać orzechy i delikatnie wymieszać, nie doprowadzając do zagotowania. Dodać wódkę i ściągnąć z ognia. Ponownie wymieszać. Gotową masę przestudzić a następnie nafaszerować brzoskwinie. Zapiec w temp. 150\'C ok 10-15 min. Gotowe udekorować bitą śmietaną. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny i szybki w przygotowaniu deser.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniały deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy,smaczny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo fajny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ale pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super pomysł, a z tegorocznych zbiorów narobiłam sobie dużo słoików z brzoskwiniami w syropie, będziemy je nadziewać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !