Sposób przygotowania

MARCHEW, PIETRUSZKĘ OBRAĆ, POKROIĆ W KOSTKĘ, UGOTOWAĆ W LEKKO OSOLONEJ WODZIE Z DODATKIEM LIŚCIS LAUROWEGO.GDY WARZYWA BĘDA MIĘKKIE, WRZUCIĆ UMYTE SUSZONE JABŁKA I CHWILĘ GOTOWAĆ. WLAĆ KWAS BURACZANY, PRZYPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM, ZAGOTOWAĆ. ŚMIETANĘ ROZMIESZAĆ Z MĄKĄ KUKURYDZIANĄ, WLAĆ DO ZUPY, PODGRZAĆ.
PODAWAĆ Z GOTOWANYMI ZIEMNIAKAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    nigdy czegoś takiego nie jadłam, ale brzmi interesująco
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja również pierwszy raz słysze
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy przepis
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nazwa ciekawa,to chyba jakaś zupa?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ciekawa nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z takim przepisem nigdy się nie spotkałam,jest to nowość dla mnie i muszę wypróbować
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    ja też wypróbuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Babeczka

    ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawa nazwa ciekawego przepisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !