Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka faszerowane

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 800 g
przyprawa do zup 2 łyżki
przyprawa do sosów 2 łyżki
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 2 łyżki
ziarenka smaku 1 łyżka
cebula 1
czosnek 5 ząbków
olej 5 łyżek
kminek
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka faszerowane

Żeberka pokroić na małe porcje i gotować w posolonej wodzie przez ok. 30 min. Składniki marynaty połączyć i przełożyć gorące żeberka. Żeberka wyjąć z marynaty i ułożyć na rozgrzanym ruszcie. Piec przez ok. 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 26.05.2011 08:09
A czym one są faszerowane? Czyżby kucharka doskonała nie znała znaczenia słowa \"faszerować\"?
Henryka2 26.05.2011 08:09
A czym one są faszerowane? Czyżby kucharka doskonała nie znała znaczenia słowa \"faszerować\"?
Naatalia96 07.02.2011 19:51
muszę spróbować.
matii6 12.01.2011 19:11
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak