Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek i pora

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
por 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
majonez 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek i pora

Białą część pora pokroić i skropić oliwą. Rzodkiewkę pokroić w plastry. Jabłko utrzeć na grubych oczkach. Przeciśnięty przez praskę czosnkiem połączyć z majonezem, odrobiną soli, cukru i pieprzu. Wszystko dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 03.06.2011 16:30
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak